Pályázati és projekt tanácsadás KÖFOP-3.3.3

Vissza az előző oldalra

A tanácsadói hálózat helyi jelleggel, az ügyfél igényeihez igazodva - az ügyfél székhelyén egyedileg, akár a Társaság területi irodáiban személyesen biztosítja szakértői tevékenységét.

A KÖFOP-projekt keretében közreműködésünkkel közel 13.000 projekt megvalósításához járultunk hozzá 2022. május 31-ig. Szakértőink a projekt kezdete óta több mint 146.000 ügyfélkapcsolati tevékenység során tájékoztatták, illetve segítették tanácsaikkal ügyfeleinket.  A Széchenyi Programiroda a támogatási lehetőségek iránt érdeklődőknek és a már nyertes pályázattal rendelkezőknek egyaránt tud segíteni. Ügyfeleink között, mikro-, kis- és közepes vállalkozások, önkormányzatok vagy civil szerveztek és magánszemélyek is vannak. Az uniós pályázati lehetőségekkel  kapcsolatban több mint 1400 információs rendezvényt tartottunk a projekt keretében, melyeken több mint 30.000 ügyfél vett részt. 

Az SZPI jelenlegi munkája során kiemelendő cél, hogy ügyfélkörünk tovább bővüljön célzott, személyre szabott tájékoztatással vagy tanácsadással, hasznos információkat nyújtó fórumokkal és hogy megvalósítsuk a támogatást igénylők és projektgazdák támogatását a projekt életciklus minden szakaszában.


A projekt címe: A pályázók és kedvezményezettek kapacitásainak támogatása, segítése a projektek tervezése és végrehajtása során

A projekt azonosító száma: KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001
A kedvezményezett neve: Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.
A támogatás összege: 10,78 milliárd Ft
A támogatás intenzitása: 100 %.
A projekt megvalósítási időszakának kezdő dátuma: 2016. január 1.
A projekt fizikai befejezésének céldátuma a támogatási szerződés szerint: 2023.12.31.

IRODÁK

IRODAKERESŐ

Leginkább fejlesztésre szoruló kedvezményezetti kör meghatározása