Jelenünk

A magyar fejlesztéspolitika meghatározó szereplőjeként Társaságunk részt vesz egyes európai uniós és hazai költségvetési forrásokra támaszkodó fejlesztési programok tervezésében, illetve végrehajtásában. Mind az ágazati, mind a közvetlen uniós programokkal kapcsolatban komplex szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket, akik országos tanácsadói hálózatunkon keresztül könnyen elérik Társaságunkat. A hazánk részvételével megvalósuló nemzetközi együttműködési programok intézményrendszerében több évtizedes tapasztalattal bíró szervezetrendszerünk megkerülhetetlen szakmai tőkét jelent a határon átnyúló, interregionális, transznacionális és egyéb együttműködési programok tervezésében és lebonyolításában.

Rólunk

2017-2020

Az SZPI adott otthont a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) Állandó Titkárságának és térségi munkatársainak. A sikeres munka lezárását követően az MNVH feladatait a Hermann Ottó Intézet látja el.

Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Logó
Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. Logó

2014

A VÁTI feladatainak átvételével bővült Társaságunk portfóliója, ami egyben belépést jelentett az európai uniós források országhatárokon átívelő dimenziójába.

2011

A Magyar Állam megalapította a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.-t, azzal a céllal, hogy elősegítse a pályázóközpontúság, a minőség és hatékonyság elveinek minél tökéletesebb megvalósulását.

Széchenyi Programiroda Logó

Büszkék vagyunk arra, hogy:

  • közvetlen, napi szintű, proaktív kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel.
  • konzorciumvezetőként részt vettünk a GINOP-5.2.2-14 „Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” című projekt megvalósításában.
  • a jelenleg is futó GINOP-5.1.9-17-2017-00009 Vállalkozz velünk! Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Közép-Dunántúli régióban elnevezésű projekt konzorciumvezetője vagyunk.
  • átfogó, hazai területfejlesztési programok végrehajtásában is kulcsszerepet töltünk be.
  • határon átívelő térségfejlesztési programok és nagy nemzetközi együttműködések végrehajtásában is szerepet vállaltunk.
  • olyan nagyobb, nemzetközi együttműködési programok intézményrendszerének is tagjai vagyunk, mint egyes INTERREG, ENI és más transznacionális programok, illetve az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok, valamint a Svájci-Magyar Együttműködés lebonyolításában is eredményesen közreműködünk.
  • a Külgazdasági- és Külügyminisztériummal együttműködésben részt vettünk a hazai forrású, a felvidéki mezőgazdasági, valamint mikro-, kis- és közepes vállalkozások fejlődését célzó Felvidéki Gazdaságfejlesztési Program megvalósításában.
  • szerteágazó, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezünk területfejlesztési kérdésekben.
  • közcélú intézményként itthoni és külföldi tapasztalatainkat Magyarország fejlődése érdekében hasznosítjuk a Kormány elképzeléseivel összhangban.