2022. szeptember 13.

Fiatalok Európai Éve az Ausztria-Magyarország Interreg Programban

Vissza az előző oldalra

2022 az ifjúság európai éve, a fiatalok minden szinten történő megbecsülése, támogatása pedig nem csak az Európai Bizottság, de az osztrák-magyar határrégió számára is nagyon fontos. Hiszünk abban, hogy az Ausztria-Magyarország Interreg Program hozzájárul a régióban élő fiatalok lehetőségeinek bővítéséhez, beleértve a valamely hátránnyal élő fiatalokat is.

Az Ausztria-Magyarország Interreg Program éves rendezvényén is a fiatalok, mégpedig speciális igényű fiatalok kerülnek a figyelem középpontjába! A fiataloknak szóló programok mellett, a velük foglalkozó szakemberekkel - tehát Önökkel - egy workshop keretében a speciális igényű gyermekekkel és fiatalokkal való munkát, az élményközpontú környezeti nevelési lehetőségeiket járjuk körbe, illetve az ebben a témában, a PaNaNet projekt ernyője alatt megalakult hálózat tapasztalatairól és lehetőségeiről beszélgetünk. A workshopot fakultatív nemzeti parki program zárja.

Időpont: 2022. szeptember 20.

Helyszín: Lászlómajorban, a Fertő-Hanság Nemzeti Park látogatóközpontjában

 

A részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Amennyiben részt vett a PaNaNet+ projekt továbbképzésén és a szerzett ismereteket oly mértékben tudta hasznosítani vagy formálta hozzáállását a témában, amelyet szívesen megosztana a workshop résztvevőivel, vagy egyéb jó gyakorlata, tapasztalata van, küldje el nekünk történetét a fodroczi.zsuzsanna@szpi.hu e-mail címre, hogy beépíthessük a programba. Köszönjük!

 

Kérjük, jegyezze be naptárába: várjuk Önt 2022. szeptember 20-án Lászlómajorba!